Digitalizarea învățării – Cum inovăm practic în mediul online pentru educație de calitate


Armina Sîrbu: 🎯În data de 19 august la 18.00, pe Facebook Live. Am pregatit pentru dumneavoastra un webinar pe o tema de interes impreuna cu 2 profesionisti in digitalizarea invatarii. Dati vestea mai departe!

👉Oana Chisalom si Razvan Petria sunt specialisti in “Instructional Design” la UiPath Foundation parte integranta a UiPath – o companie “varf de lance” in creare de roboti.

👩Oana Chisalom, Instructional Design Lead la UiPath Mă fascinează capacitatea imensă a oamenilor de a învăța și îmi place să creez contexte în care învățarea se produce. Ca leader, îmi doresc să creez un mediu în care oamenii pot fi ‘at their best’: pot greși, sunt autonomi, se descoperă, cresc în ariile lor de interes, se simt apreciați, colaborează, au o misiune cu însemnătate. Ca specialist în învățare digitală, îmi doresc să maximizez potențialul acestui mediu de învățare. Când suntem motivați și lăsăm deoparte teama de eșec, în online putem aprofunda orice. Putem accesa rapid studii, cursuri, mentori, comunități de învățare, oportunități de proiecte. Declick-ul meu în ce privește învățarea digitală a fost acum mai bine de 5 ani când organizam evenimente de învățare față în față pentru câteva sute de oameni. Aceste evenimente au trebuit mutate în online. Și surprinzator sau nu, și în digital învățarea a continuat să se producă. De atunci, mi-am dorit să fiu și eu unul dintre cei care construiesc astfel de experiențe.

🧔Răzvan Petria, Instructional Design Scrum Master la UiPath De 36 de ani învăț, iar de 10 ani sunt atent la cum învață cei din jurul meu. Am schimbat organizații și industrii păstrând învățarea ca ocupație. Știu că voi rămâne în sfera învățării pentru întreaga mea carieră, pentru că nimic nu mă motivează mai mult decât progresul celorlalți. Am fost pe rând trainer, coach și designer de experiențe și am realizat că învățarea se petrece de la sine. Dar pentru a-i influența viteza și eficacitatea, e nevoie de conținut de calitate și de contexte potrivite, formale și, mai ales, informale. Mă bucur să citesc din ce în ce mai mult despre digitalizare și practici Agile. Cred în impactul amândurora în organizații, însă nu le văd ca pe niște preocupări în sine, ci ca pe niște principii care nu pot lipsi din ceea ce facem. Ca profesionist, îmi propun să includ aceste principii în conținut, în context și în procesul de creație a celor două.

Cine este UiPath Foundation? UiPath Foundation este o organizație globală non-profit care susține copiii din medii vulnerabile să-și atingă potențialul și să se dezvolte alături de comunitățile lor, prin accesul egal la educație și prin dezvoltarea competențelor secolului al XXI-lea. UiPath Foundation a fost fondată de compania UiPath în ianuarie 2019 și acționează ca o organizație independentă. Începând cu copiii din România și India, UiPath Foundation derulează, în parteneriat cu organizații non-profit cu impact la nivel local și școli, programe educaționale care răspund multiplelor nevoi ale copiilor care se confruntă cu vulnerabilitatea socială.

Alaturi de ei, voi fi si eu, ca moderator – va fi un webinar ca o discutie la cafea ☕️ – servita cu informatii fresh din viitor: “Digitalizarea invatarii – Cum inovam practic in mediul online pentru educatie de calitate”.

🕧Notati in calendar sa nu ratati: miercuri 19 august, ora 18:00 – live pe pagina evenimentului a Digital Nation si dati vestea si colegilor.

Si acum ca v-am buimacit cu atatia termeni in engleza si vocabular corporatist, va imbii sa ne asaltati cu intrebari 🙂 – le colectam in comentarii aici, cat si in eveniment!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *