DGETS invită profesorii să participe la elaborarea de lecții video/audio


În atenția cadrelor didactice din instituțiile de învățământ primar și secundar, ciclul I și ciclul II
În legătură cu sistarea desfășurării procesului educațional în instituțiile de învățământ (ordinul MECC nr.292 din 10.03.2020), Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău lansează apelul către cadrele didactice de a participa la elaborarea unui set de lecții on-line pentru elevii din învățământul primar și secundar, ciclul I și ciclul II, la toate disciplinele școlare.

Profesorii vor elabora proiecte de lecții video/audio, respectând următoarele cerințe:

10 minute – predare a conținutului curricular și 5 minute – explicarea sarcinilor de lucru individual pentru feedback;
reprezentarea sarcinilor de lucru individual pe fișe de lucru.
Înregistrarea video a lecțiilor va fi efectuată într-un studiou specializat, fiind asigurată de către Primăria municipiului Chișinău. Lecțiile înregistrate vor fi plasate on-line de către Primăria municipiului Chișinău și vor fi accesibile pentru toți actorii educaționali.

În acest context, în scopul valorificării experienței cadrelor didactice, DGETS încurajează comunitatea pedagogică să se înregistreze prin intermediul chestionarului atașat (vezi linkul), pentru a participa la elaborarea proiectelor de lecții video/audio.

https://drive.google.com/open?id=1gBYMVUs8nBMb8zcF1IrnYHqvVRxDf3H_3HEPT1vrXdA

Dorin POPA, metodist principal, Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău, direcția inspecție școlară.
Telefoane: birou – 022235270, mobil – 069010651, 078677510.

#DGETS


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *