Curs online de management financiar pentru directorii de școli


Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită directorii gimnaziilor și liceelor să participe la cursul de instruire la distanță cu tema „Managementul financiar pentru directorii de școală”, care va fi organizat în premieră de către CTIF în perioada 5-7 mai curent.

Obiectivul de bază al instruirilor este formarea cunoștințelor teoretice și practice în domeniul managementului financiar al instituției de învățământ, inclusiv în ceea ce privește organizarea procesului de planificare bugetară în cadrul instituției și aplicarea modulului de planificare bugetară în cadrul Sistemului Informațional de Gestionare a Finanțelor Publice (SIGFP). La instruiri vor fi prezentate cadrul normativ aferent procesului bugetar, planificarea bugetului instituției de învățământ și redistribuirea acestuia, documentele, rapoartele vizualizate în SIGFP. Agenda cursului de instruire poate fi consultată aici.

Directorii instituțiilor de învățământ care doresc să participe la instruiri urmează să se înscrie în prealabil, accesând acest link sau această pagină web. Mai multe informații despre condițiile de participare la acest curs pot fi obținute la Centrul de instruire în finanțe al CTIF, tel: 022 822 032, 068669942.

Persoanele interesate pot lua cunoștință de aplicația Zoom, accesând acest link. Participanții la instruiri vor primi suport tehnic la instalarea pe calculator a aplicației Zoom, vor fi familiarizați cu mecanismele de funcționare a acesteia și modul de interacțiune cu formatorul care ghidează cursul de instruire.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *