Curs International la Universitatea Tehnica a Moldovei din Chisinau, Management Educational, Instrumente Digitale si Securitate


Olimp NET Vă invită să participați la cursul internațional pentru inspectori, directori, profesori, învățători și educatori “Cursul Internațional Management Educațional, Instrumente Digitale și Securitate”, cu diploma internațională oferită de către Facultatea de Calculatoare, Informatică și Microelectronică din cadrul Universității Tehnice a Moldovei.
Cursul se va desfășura sâmbată, 25 aprilie 2020, începând de la ora 10.00, la Chisșnau, în Republica Moldova la Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinau.

Diploma este eliberata de catre Facultatea de Calculatoare, Informatica si Microelectronica din cadrul Universitatii Tehnice a Moldovei din Chisinau. Cursul este organizat in parteneriat cu Olimp NET.

Locatie desfasurare curs: Facultatea de Calculatoare, Informatica si Microelectronica din cadrul Universitatii Tehnice a Moldovei din Chisinau (la final gasiti harta!)
Mai jos aveti agenda evenimentului.

Taxa de participare: 300 lei (RON, lei romanesti).
Termen limita pentru inscriere si plata: vineri, 15 aprilie 2020, ora 11.59 AM.
Aveti 4 variante de plata:
– Puteti plati folosind cardul, apasand pe butonul portocaliu, aflat sub butonul rosu de inscriere. Nu se percepe comision.
– Puteti plati prin internet banking (aveti contul si detaliile firmei in mailul cu factura sau in mailul cu plata).
– Puteti plati fizic doar la banca dvs. la care aveti cont, NU trebuie sa mergeti la Garanti! (aveti contul si detaliile firmei in mailul cu factura sau in mailul cu plata).
– Puteti plati in trezorerie (aveti contul si detaliile firmei in mailul cu factura sau in mailul cu plata).

Click pentru a va rezerva locul dvs.! Click aici pentru inscriere


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *