Cum construim o lecție pe o platformă de învățare online?


Evenimentul este gratuit, iar înscrierile se fac aici
https://forms.gle/9i7vfHpT3c8tT4kc9

🤩Despre eveniment
OpenLearning este platforma care găzduiește cursurile online pentru Fundatia Noi Orizonturi din 2016. Însă succesul său a fost dovedit în această primăvară când peste 1800 de profesori și elevi au învățat în online despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.

👉Simplă și eficientă, platforma transformă un curs într-o experiență de învățare, le permite participanților să se conecteze cu alți oameni pasionați de subiect și prin multe elemente de gamificare să rămână motivați. În spatele unui astfel de curs se află atât tehnologie de ultimă oră cât și înțelegerea teoriilor învățării.

🤩Învață și tu cum să gândești, creezi, facilitezi și evaluezi folosind platforma de învățare online OpenLearning.

👏Înscrie-te la atelierul: Cum construim o lecție pe o platformă de învățare online? Atelierul are loc online, miercuri, 8 iulie, ora 16.00 și este facilitat de Sorana Pogacean, coordonatorul programelor de formare ale Fundației Noi Orizonturi atât în offline cât și în online.

👉Evenimentul este gratuit, iar înscrierile se fac aici
https://forms.gle/9i7vfHpT3c8tT4kc9

Odată cu completarea formularului de înscriere, veți primi linkul de ZOOM pentru conectarea în cadrul evenimentului online.

👉Despre organizator
Fundatia Noi Orizonturi are un istoric de 20 ani în educația pentru transformare, oferind programe de dezvoltare personală și de construire de abilități de viață care au ajuns la peste 40.000 de copiii și tineri.


2 Replies to “Cum construim o lecție pe o platformă de învățare online?”

  1. La finalul atelierului, dacă și în cât timp vom primi dovada participării și sub ce formă (certificat, diplomă, adeverință), în așa fel încât, până în 15 iulie cel târziu, la data înregistrării Raportului justificativ de activitate pe acest an școlar, să și putem valorifica, ceea ce am învățat în timpul unei formări?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *