Conferința Națională în Domeniul Educației, ediția a VI-a


Asociația „Ține de Noi” împreună cu Fundația Hanns Seidel – România vă adresează invitația de a participa la cea de-a VI-a ediție a Conferinței Naționale în domeniul Educației. Prin această conferință se dorește să abordeze sistemul educațional dintr-o perspectivă modernă, prin evaluarea unor puncte cruciale, printre care se numără: digitalizarea învățământului, problema echității în sistemul de învățământ românesc în perioadă de pandemie, educarea elevilor cu privire la riscurile de sănătate publică, experiențe din folosirea platformelor de e-learning.

Conferința Națională în Domeniul Educației se va desfășura în data de 10 septembrie, online, pe paltforma Zoom, începând de la ora 17:00 și va avea 2 panel-uri:

1. Educația online între blended learning și platforme electronice

2. Măsuri de siguranță și prevenție sanitarăSunt invitați toți actorii implicați în sistemul educațional pentru a putea oferi perspective cât mai diverse. Aceștia pot include, dar nu se limitează la: profesori, părinți, elevi, studenți, specialiști (fie din societatea civilă, fie din instituții publice), reprezentanți ai ONG-urilor, consiliilor de elevi și de părinți, etc.

Conferința Națională în Domeniul Educației, ediția a VI-a, are loc online în data de 10 septembrie, prin intermediul aplicației Zoom.Participanții sunt rugați să confirme participarea completând o singură dată formularul din link-ul de înscriere de mai jos, urmând ca link-ul de acces să fie transmis în apropierea datei de 10 septembrie.

Link înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfN97_U_E8tH9W3NfmJAOQFOSozL_St5KKDvva0Qyr2Wbydjg/viewform?usp=sf_linkParticiparea este gratuită.
Organizatorii își propun să încurajeze și să consolideze dialogul dintre principalii actori interesați de sistemul educațional și să faciliteze promovarea modelelor de bune practici.În ultimii cinci ani, sub diverse forme organizatorice, cu sprijinul altor asociații, am organizat numeroase evenimente care abordează subiectul educației, reunind un număr de peste 2500 de actori relevanți în educație: profesori, reprezentanți ai sindicatelor, directori, reprezentanți ai Ministerul Educației și agenților din subordine, precum și o serie de persoane publice implicate în deciziile privind sistemul de învățământ, dintre care și Președintele României și Ministerul Educației și Cercetării.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *