CONFERINȚA ”EDUCAȚIE ONLINE FĂTĂ HOTARE” 5-6 IANUARIE


Cadrele didactice sunt invitate să participe la Conferința transnațională ”Educație online fără hotare” organizată în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Evenimentul se va desfășura în format online, pe pagina de Facebook a Proiectului ”Educație online” www.facebook.com/educatieonline.md, în perioada 5-6 ianuarie și va include 3 sesiuni pe zi: 10:00-11:00, 12:00-13:00, 15:00-16:00.

Invitații de onoare ai evenimentului: GRÎU Natalia, Secretar de Stat, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și CUTASEVICI Angela, Viceprimar, Primăria Municipiului Chișinău.

Cei ce doresc să participe în calitate de prezentatori virtuali sunt rugați să completeze formularul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNiMoyZ-49yPL8vL081Mo-lKMZWYAxaqqRsJrYJPOU6i9j7A/viewform?fbclid=IwAR0QlYGFe76Y1dU68WCWIAmkhpswqq1bsBPIeT1gd3ekZ729hAvO42wbfK8

Scopul evenimentului:
Valorizarea conținuturilor Bibliotecii digitale ”Educație online”
Diseminarea celor mai bune practici din cadrul Proiectului ”Educație online fără hotare” implementat în perioada octombrie – decembrie 2020.
Instruirea și formarea în mediul online a cadrelor didactice privind utilizarea resurselor și a instrumentelor digitale în procesul de predare la distanță prin intermediul parteneriatelor școlare.


One Reply to “CONFERINȚA ”EDUCAȚIE ONLINE FĂTĂ HOTARE” 5-6 IANUARIE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *