Concursului pentru Premiul municipal pentru tineret în domeniile științei, tehnicii, literaturii, artelor si activism civic, ediția 2021


In atenția conducătorilor instituțiilor de învățământ secundar, ciclul II din municipiul Chișinău, uniunilor de creație, asociațiilor obștești, tineretului studios și Academiei de Științe a Moldovei:

Direcția generală educație, tineret si sport a Consiliului municipal Chișinău Vă comunică referitor la lansarea Concursului pentru Premiul municipal pentru tineret în domeniile științei, tehnicii, literaturii, artelor si activism civic, ediția 2021, pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani.

Data limită de prezentare a dosarelor la DGETS – 31 octombrie 2021. Regulamentul concursului si formularul de aplicare sunt accesibile aici Formular_Premiu_municipal_tineret_2021, Regulamentul-concursului-Premiul-municipal-pentru-tineret-editia-2021.

In acest context, DGETS, încurajează participarea tinerilor grupurilor de tineri, care întrunesc condițiile competiției științifice intelectual-creative, care promovează si susține entuziasmul, profesionalismul, perseverenta, dorința de a face schimbări, oferind tinerilor oportunitatea de a fi promovați.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *