Concursul Național „Familia Sportivă”


Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează în perioada 26 aprilie – 12 mai 2021 🏃‍♀️🏃‍♂️Concursul Național „Familia Sportivă”. 👨‍👩‍👧👪
✅ În acest an evenimentul se va desfăşura în format online și are ca scop promovarea și cultivarea unui mod sănătos de viață în familie și societate, dar și îmbunătățirea nivelului de pregătire fizică.
👉 La Concurs pot participa familiile formate din: mama, tata 👪👨‍👩‍👧 și copiii 👫 cu vârsta până la 15 ani.
❇️ Fiecare echipă va avea denumire și motto, ce vor fi stipulate în oferta de participare.


❇️ Concursul va cuprinde 2 probe:
▶️ Proba I: Filmulețul video „Gimnastica matinală în familie”.
Echipa va realiza un filmuleț video cu un complex de exerciții fizice pentru gimnastica matinală după muzică. Complexul de exerciții trebuie să fie alcătuit din 10 exerciții fizice pentru toate grupele de mușchi: gât, brațe, trunchi, picioare. Durata filmulețului video va fi de 6-7 minute.
▶️ Proba II: Filmulețul video „Dezvoltarea calităților fizice cu diferite obiecte”.

Echipa va realiza un filmuleț video cu un complex de exerciții fizice îndeplinite cu diferite obiecte (pernă, scaun, minge ⚽️, vază cu flori 💐etc.). Complexul de exerciții trebuie să fie alcătuit din 10 exerciții fizice pentru dezvoltarea a 2–3 grupe de mușchi (grupele de mușchi la alegere). Durata filmulețului video va fi de 6-7 minute.


‼️ Înregistrările video vor fi expediate, împreună cu Oferta de participare, la nr. de 📲 viber 079421561 sau la adresa de email: vasile.cozma@artico.md până la data de 12 mai 2021.‼️ 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *