Concurs de pictură pentru liceeni


Centrul Român de Politici Europene este în căutarea a 20 de liceeni din Republica Moldova, inclusiv și din regiunea transnistreană, pentru cursul de formare „Percepția tinerilor asupra conflictului transnistrean, exprimată prin arta urbană”.

Tema proiectului este consolidarea relațiilor dintre tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului, dar și cum tinerii, rețelele sociale și arta urbană pot combate stereotipurile. Astfel, propunem un curs de formare de trei zile ce constă din discuții, sesiuni de informare, dezbateri, jocuri de rol și networking sub coordonarea trainerilor din România și Republica Moldova.

La finalul proiectului, participanții vor realiza două picturi murale – una la Chișinău și cealaltă la Dubăsari –, pentru care se va folosi vopsea specială ce purifică aerul.

Data și locul trainingului vor fi anunțate mai târziu.

Vor fi selectați 20 de tineri din liceele din Republica Moldova, inclusiv Transnistria.

Ești încurajat să fii creativ și să ne prezinți viziunea ta despre cum tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului pot colabora, depăși stereotipurile și construi poduri de încredere?

O poți face prin pictură, fotografie, video, eseu, scenetă sau orice altă formă de manifestare artistică.

Lucrările pot fi trimise până pe 20 mai la adresa de e-mail crpemoldova@gmail.com cu următoarele informații: nume și prenume, numărul de telefon și instituția unde studiați.

Vrei să afli mai multe? Ești încurajat să te alături acestui grup unde se vor anunța detalii ulterioare despre locul și data proiectului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *