CONCURS de participare la cursuri de formare în Coreea de Sud


Prin prezenta, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării vă informează că în conformitate cu Memorandumul de înțelegere privind cooperarea în domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicaționale între Ministrul Educației și Oficiul Special Guvernamental pentru Educație al Provinciei Jeju din Republica Coreea, semnat la 28 martie 2018 la Chișinău, 20 de cadre didactice de Informatică din învățământul general din Republica Moldova vor putea participa la cursuri de formare în Coreea de Sud.

Instruirile vor avea loc în anul 2021 și se vor desfășura în limba română. 

Pentru a se înscrie la concurs, candidații trebuie să completeze online un formular de participare, care poate fi accesat de pe adresa https://forms.gle/nbtUm1mk4SpvZtrBA   

Menționăm că, la completarea formularului se solicită atașarea următoarelor documente:

– Scrisoare de motivare (cel mult 400 de cuvinte), în care se va prezenta experiența în implementarea TIC în educație, așteptările de la cursurile de formare, planurile de perspectivă, unde și cum vor fi aplicate cunoștințele noi acumulate. Scrisoarea trebuie să fie semnată de cadrul didactic și confirmată prin semnătura directorului instituției. 

-Acte ce confirmă cele expuse în chestionar și scrisoarea de motivare.

Data limită de înregistrare este 11 septembrie 2020

La concurs nu se pot înregistra persoanele care au participat la aceste cursuri în anii 2015-2019 sau care ating în curând vârsta de pensionare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *