Competiție-online „O Familie Sănătoasă”


Centrul Republican pentru Copii şi Tineret în parteneriat cu Federația Sportului Școlar din Republica Moldova organizează în premieră un concurs on-line intitulat „O Familie Sănătoasă”. Scopul evenimentului este de a îmbunătăți nivelului de pregătire fizică în condiții de autoizolare, promovarea unui stil de viață sănătos și propagarea valorilor familiale. Iar spiritul competitiv și onestitatea ne va ajuta să identificăm cele mai puternice familii, la propriu și la figurat.

La acest concurs se pot înscrie participanții ce întrunesc următoarele condiții: familia formată din: mama, tata şi un copil cu vârsta până la 14 ani.

Competiția-online „O Familie Sănătoasă” se va desfășura în perioada 05-31 mai 2020. Participații trebuie să dispună de un dispozitiv pentru determinarea intervalului de timp de 1 minut (cronometru, ceas, telefon mobil). Aceștia vor efectua înregistrarea video a executării fiecărui exercițiu, stipulat în compartimentul Modalitatea de desfășurare. Participanții vor expedia Oferta de participare (Anexa nr. 1) până la data de 17 mai 2020, la adresa de email: berg0269@mail.ru

Regulamentul Competiției-online „O Familie Sănătoasă” (DESCĂRCAȚI | Скачать)

Exercițiile | Упражнения:

1. Exerciţiul „Sprijin mixt” | «Смешанные упоры»
2. Exerciţiul „Jonglare” | «Жонглирование»
3. Exerciţiul „Transmiteri şi prinderi” | «Передача и ловля»
4. Exerciţiul „Genuflexiuni” | «Приседания»

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *