Afla detalii despre studiile în America, participând la Târgului Universităților din SUA


Pe 18 mai 2019, în cadrul centrului cultural America House, va avea loc prima ediție a Târgului Universităților din SUA (University/Alumni Fair). Sub egida programului EducationUSA, acest eveniment va întruni absolvenți ai instituțiilor de invățământ din Statele Unite. Aceștia sunt voluntari din cadrul Programului Corpul Păcii, colaboratori ai mai multor programe finanțate de Departamentul de Stat al SUA, cât și conaționali de-ai noștri care au beneficiat de burse de studii.

Astfel, vei avea posibilitatea să interacționezi cu vorbitori nativi, dar și frecventa, în paralel, sesiuni de informare privind depunerea dosarului pentru studii în SUA, susținerea examenelor standard precum TOEFL sau IELTS, , alegerea specialiților de interes etc.  Speakerii vor împărtăși mai multe detalii în cadrul  prezentărilor și a sesiunilor de Q&A.

Cei mai drăguți voluntari și jazz-ul anilor ’60  vor crea o atmosferă plăcută, iar organizatorii vor oferi surprize. Totodată, cei mai activi participanți din cadrul evenimentului vor avea posibilitatea de a câștiga premii în cadrul unui concurs secret.

Vă așteptăm cu mare drag pe 18 mai la America House, str. Bănulescu-Bodoni 27, intersecție cu strada București.

Linkul evenimentului: https://www.facebook.com/events/2280992558828103/

? Pentru înregistrare accesați link-ul de mai jos ?:
https://forms.gle/SjFLUAqqzU4WA6C48


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *