Cărţile digitale Bookcreator şi dezvoltarea creativităţii în cadrul orelor de Chimie


Trăim într-un secol unde tehnologiile ne acaparează din ce în ce mai mult spaţiu, şi trebuie să oferim acestor tehnologii acel spaţiu care să ne dezvolte personalitatea şi în acelaşi timp să utilizăm pe cît se poate de plăcut aceste tehnologii. Majoritatea copiilor sunt de natura lor curioşi şi au o imaginaţie bogată, un spirit de cercetare bine definit şi dorinţă de a asimila fiecare bobiţă de cunoştinţe oferită de către profesor. Atunci cînd ai la dispoziţie o platformă educaţională, tu ca profesor te gîndeşti cum aş putea să o încadrez în domeniul meu? Unde este locul acestui instrument în cadrul disciplinei pe care o predau?

Platforma Bookcreator a venit ca o oază de lumină cel puţin pentru mine este loc de creaţie loc de vis unde elevii îşi pot materializa cunoştinţele , exprima sentimentele, dacă pînă acum o cărţulie pentru mulţi dintre ei era monotonă tristă, acum a devenit interactivă. Se lucrează uşor şi îţi oferă o multitudine de posibilităţi, d ela inserare imagini proprii redactare text, adăugare video şi multe alte chiţibuşuri care atrag elevii. În final avem un Produs, calitativ aş zice eu, plin de cunoştinţe cercetare şi personalizat după stilul elevului. Platforma nu ne limiteză cu nimic. Trebuie să ai doar inspiraţie. Se accesează de către profesor, se creayă cont şi generând un cod, fiecare elev are acces la creaţie în clasa ta, iar tu ca profesor poţi să îi verifici activitatea la orice etapă, şi în final să îi publici lucrarea.
Pe scurt, dezvoltarea creativităţii elevilor înseamnă să le oferim prilejuri de a acţiona creativ, să-i încurajăm în aceste demersuri şi să recompensăm gândirea şi acţiunea creativă.

Pentru a vă convinge las aici cîteva lucrări ale elevilor!

https://read.bookcreator.com/sLA91QOrr9VPF6G3AqmWC1FCN593/bGtxq1duRZy0byPAL3kqBA

https://read.bookcreator.com/QaiIT1x9JtWpkuZ8FfXPrmN0R5N2/UyeWVCXsQQy0pve3xabVPQ

https://read.bookcreator.com/UFuqtH1zetbRcEkWaTqm3jsAGtr2/yzWva0feRl6lUu72u-Ne0A

https://read.bookcreator.com/O6Oqno97WEf94DmWxkwmfPeiEA33/zkzZleM5SgyGTImeVHD1tg

https://read.bookcreator.com/bsDgExpvyIaIcGYi9Uru5aMsOcl1/THor3gMgRKiHtCXUzs5Kxg


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *