Caravana Festivalului Voluntarilor în vizită la Tine – zona centru


Caravana Festivalul Voluntarilor ajunge în zona centru cu cea de a treia sesiune de informare cu privire la „Festivalului Voluntarilor 2020”.

Echipa organizatorică invită voluntari, coordonatori de voluntari, lucrători de tineret, membri ai ONG-urilor și ai instituțiilor gazdă a activității de voluntariat precum și alte persoane active din raioanele: Șoldănești, Rezina, Telenești, Ungheni, Călărași, Orhei, Strășeni, Chișinău, Nisporeni, Criuleni, Ialoveni, Dubăsari.

Sesiunea de informare va avea loca în data de 24 octombrie 2020, ora 12:00 în cadrul Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, sala Zebra, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169, Chișinău (vezi aici cum poți ajunge https://bit.ly/311DUDG).

Organizatorii își asumă acoperirea cheltuielilor de transport în baza tichetelor de drum și al pauzei de cafea.

Pentru a participa completează formularul: https://forms.gle/29o52Wo6WxLJu5tf6 până la data de 23 octombrie 2020. Atenție! Loc limitat de participanți.

Notă* În contextul situației actuale privind COVID-19, spațiul pentru organizarea instruirii va asigura respectarea cu strictețe a regulilor de prevenire #COVID-19 stipulate de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și garantează oferirea celui mai înalt grad de dezinfectare și ventilare a spațiilor comune.

Vor fi create condițiile necesare pentru spălatul minuțios al mâinilor;
Vor fi amplasate dozatoare cu soluții dezinfectante;
Se va asigura monitorizarea stării sănătății participanților prin măsurarea febrei;
Fiecare participant va deține acces doar la deținerea măștii de protecție.
Pentru detalii suplimentare puteți contacta:

Alina Beșleaga – asistent de proiect tel. 079440566,e-mail: fv2020@fen.md

Proiectul „Festivalul Voluntarilor – 2020” este implementat de Fundația pentru Educația Non-Formală în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2020.


One Reply to “Caravana Festivalului Voluntarilor în vizită la Tine – zona centru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *