Cadrele didactice au inițiat o petiție online pentru susținerea Ministrului Igor Șarov


Natalia Bernaz: „Stimați pedagogi și părinți!
Am inițiat această petiție de susținere a Ministrului Educației, Culturii și Cercetării, dnului Igor Șarov, reieșind din cele menționate de dnul președinte Igor Dodon. Citat ” dacă mi-aș dori, ministrul Igor Șarov poate fi demis chiar mâine!” Reacția vine după ce dnul ministru Igor Șarov a criticat postarea dlui președinte și reportajele video în care șeful statului apare în fotografii lângă copii fiind fără mască.


Acum că niciodată, avem nevoie de astfel de om profesionist în fruntea MECC-ului! Indiferent de culoare politică sau preferințe electorale, ministru Igor Șarov a dat dovadă de verticalitate și a spus lucrurilor pe nume! În toată perioada pandemică întreagă echipă MECC a fost alături de pedagogi, părinți și elevi! O echipă de profesioniști desăvârșiți în frunte cu un Pedagog prin Vocație, un Om de valoare!
Susțin verticalitatea și profesionalismul! Susțin Igor Șarov”

Pentru a semna petiția, accesați: https://www.petitieonline.com/susin_ministrul_igor_arov?s=76618825&utm_source=fb_share&fbclid=IwAR3chPN2bQ32JxvPvrcaC6v-vTiFF84eyATuAmXsHMJfqeLvxxvOLegtlbg


One Reply to “Cadrele didactice au inițiat o petiție online pentru susținerea Ministrului Igor Șarov”

  1. Semnez petiția în susținerea Domnului Ministru, pentru că a dat dovadă de profesionalism, verticalitate și de mult curaj în fruntea MECC- ului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *