ANUNȚ cu privire la inițierea concursului pentru ocuparea funcției de director în organizațiile de drept public din domeniile cercetării și inovării în care Ministerul Educației, Culturii și Cercetării exercită funcția de fondator


În vederea realizării prevederilor art.60 lit. k) din Codul nr. 259/2004 cu privire la știință și inovare precum și în legătură cu expirarea mandatului directorilor organizațiilor de drept public din domeniile cercetării și inovării, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, anunță CONCURS pentru ocuparea funcției de director în organizațiile de drept public din domeniile cercetării și inovării în care Ministerul Educației, Culturii și Cercetării exercită funcția de fondator.

Ordinul cu privire la inițierea concursului pentru ocuparea funcției de director în organizațiile de drept public din domeniile cercetării și inovării în care Ministerul Educației, Culturii și Cercetării exercită funcția de fondator, poate fi accesat la linkul  .

Condițiile de participare la concursul pentru ocuparea funcției de director, sunt stipulate în REGULAMENTUL privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției de director în organizațiile de drept public din domeniile cercetării și inovării în care Ministerul Educației, Culturii și Cercetării exercită funcția de fondator, aprobat prin Ordinul Ministrului educației, culturii și cercetării nr. 609/2018 (Monitorul Oficial al Republicii Moldova, nr. 256-265/2018) și care poate fi accesat și la următorul link: https://mecc.gov.md/ro/content/cadru-normativ .

Persoane de contact :

  • Angela Bostan, consultant principal, Secția resurse umane, tel: (022) 23-35-64, email: angela.bostan@mecc.gov.md;
  • Gheorghe Guțu, consultant principal, Direcția politici în domeniul cercetării și inovării, tel: (022) 21-27-01, email: gheorghe.gutu@mecc.gov.md.

Amintim că în anul 2019, expiră contractele directorilor următoarelor organizații de dreptpublic din domeniile cercetării și inovării în care Ministerul Educației, Culturii și Cercetării exercită funcția de fondator:

  1. Institutul de Energetică;
  2. Institutul de Istorie;
  3. Institutul de Inginerie Electronică și Nanotehnologii ”D. Ghițu”;
  4. Institutul de Fizică Aplicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *