„Ajută-mă să-mi pregătesc ghiozdanul de școală”


  În perioada 20 iulie-20 august se va desfășura campania de caritate „Ajută-mă să-mi pregătesc ghiozdanul de școală”, organizată în a 4 ediție de către Fundația de Binefacere Caritas Moldova. În cadrul căreia  peste 300 de viitori școlari din familii social vulnerabile au beneficiat de ghiozdane și rechizite pentru a fi pregătiți de școală.


      În cadrul campaniei, la data de 21 august, la sediul  Fundației de Binefacere Caritas Moldova va fi organizat un eveniment pentru viitorii școlari la finalul căruia fiecare dintre copii vor primi ghiozdane și rechizite școlare.

Scopul campaniei este prevenirea abandonului școlar în rândul categoriilor defavorizate de copii și motivarea lor să-și continue studiile.

Obiectivele campaniei:

  1. Îmbunătățirea condițiilor de învățare ale copiilor;
  2. Scăderea riscului de abandon școlar;
  3. Motivarea și stimularea copiilor de a învăța.

CARITAS MOLDOVA ÎNDEAMNĂ TOȚI DORITORII SĂ DONEZE, PÂNĂ PE 20 AUGUST, RECHIZITE ȘCOLARE, GHIOZDANE PENTRU COPIII NEVOIAȘI:

  1. Donațiile pot fi aduse la Fundația de Binefacere Caritas Moldova, str. Gheorghe Asachi 30/1 din Chișinău (vizavi de Academia de Poliție), luni-vineri între orele 9.00-17.30. Numărul de telefon la care poate fi contactată fundația pentru donații este +373 78800239.
  2. De asemenea, sunt binevenite donațiile bănești, care vor fi folosite în scopul de a achiziționa rechizite școlare și ghiozdane pentru copiii defavorizați.  Donează online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *